Rákóczi Vendégház

Poroszló a Tisza-tó egyik legkedveltebb üdülési célpontja a családok, horgászok, kikapcsolódni váró üzletemberek, vállalkozók számára. A településről könnyen megközelíthetők a Tisza-tó természeti szépségei, a legeredményesebb horgászvizek. A strand használata ingyenes.

Rákóczi Vendégház

A Rákóczi Vendégház a strandtól, az Ökocentrumtól néhány perc sétára található, csendes utcában. A 4400 m2-es telken 6 különálló épület van, egymástól kb. 10-20 méterre. A Főépület a Kis Apartman és a Parasztház teljes felújítása 2020-21 évben megtörtént, az Új Apartman, a Tiszavirág Apartman és a Mini Apartman pedig teljesen új építésűek. A házak új bútorokkal, berendezési tárgyakkal felszereltek.

2021 évben wellness terasz épült dézsafürdővel és infraszaunával, melynek használata a vendégek számára díjtalan.

A 6 épületben összesen 32 fő elhelyezése biztosított. A Főépületben 3 szobában + nappaliban 10 fő, a Parasztházban 2 szobában 6 fő, a Kis Apartmanban 2 szobában és a nappaliban 5 fő, a 2016-ban épült Új Apartmanban 6 fő, a Mini Apartmanban 2 fő, a Tiszavirág-apartmanban 6 fő férőhely található. A házak teljesen felszereltek, minden házhoz konyha és házanként egy (a Főépülethez kettő) fürdőszoba tartozik. Az apartmanokban 100 csatornás tv adás nézhető, kivéve a Kis Apartman és a Tiszavirág Apartman, ahol a Mindig Tv adása látható. A vendégház teljes területén ingyenes wifi áll rendelkezésre.

A vendégház parkosított udvarán mini játszótér, focipálya, tollaslabda pálya, hinták, csocsóasztal, trambulin, ping-pong asztal, lengőteke nyújt szórakozási lehetőséget, valamint bérelhető, új kerékpárok kerültek beszerzésre. Baráti, családi rendezvényekhez 50 m2-es fedett kerti pavilon áll rendelkezésre, külön konyhával. A telken 3 db új szalonnasütő-bográcsozó hely került kialakításra.
2023-ban beüzemelésre került egy 5 személyes jacuzzi, melynek használata a vendégház vendégeinek ingyenes.
Cím: 3388 Poroszló, Rákóczi út 28.

Főépület

2020-ban a főépület teljes belső felújítása megtörtént. Egy négyágyas szobából 2 db 2 ágyas szoba került kialakításra, ezáltal a főépület 1 db 4 ágyas és 2 db 2 ágyas különálló szobával rendelkezik + a nappali helyiségben további 2 fekvőhely található. A főépület körül térkőből napozóterasz készült, valamint a bográcsozó helyek is megújult burkolatot kaptak.

Főépület galeria

Parasztház

A Főépület mellett itt található az önállóan is kivehető másik nagyobb épület, a Parasztház. Ebben 2 szobában maximum 6 fő elhelyezésére van lehetőség.

Parasztház galeria

Kis Apartman

A Főépület és a Parasztház mellett önállóan is kivehető a Kis Apartman. Ebben 2 db 2 ágyas szobában és a nappaliban maximum 5 fő elhelyezése megoldott.

Kis Apartman galeria

Új Apartman

Még egy épület található a telken, az Új Apartman. 2016 évben készült ez 36 m2-es apartman, amely 2 hálószobából, nappali, konyha és fürdőszoba+wc helyiségekből áll. Az épület előtt nagy fedett terasz található. A férőhelye 4 fő + a nappaliban +2 fő.

Új Apartman galeria

Mini Apartman

Újabb épület található a telken, a Mini Apartman. 2019-ben készült el ez a 20 m2-es apartman, amely tv-vel, önálló fürdőszobával, mini konyhával rendelkezik. 2 személy elhelyezése biztosított, pici gyermek részére pótágyazható.

Mini Apartman galeria

Tiszavirág-apartman

Még egy újabb épület található a telken, a Tiszavirág-apartman. 2020 évben készült el, 2 db 2 ágyas szoba + nappali + fürdőszoba helyiségekből áll, maximum 6 fő elhelyezésére alkalmas, felszerelt konyhával és önálló klímával rendelkezik.

Tiszavirág-apartman galeria

Kerti pavilon, udvar

A vendégház parkosított udvarán mini játszótér, focipálya, tollaslabda pálya, hinták, mászóka, trambulin, ping-pong asztal, lengőteke nyújt szórakozási lehetőséget. Baráti, családi rendezvényekhez 50 m2 –es fedett kerti pavilon áll rendelkezésre, külön konyhával. Az udvaron szalonnasütő hely és grillező is található.

Kerti pavilon és udvar galeria

Egyéb információk

A Vendégház területén ingyenes WIFI áll rendelkezésre. Minden ház felszerelt konyhával rendelkezik, a főzéshez, tálaláshoz minden eszköz rendelkezésre áll.
Vizsgázott túravezetőként vállalok idegenvezetést, a felejthetetlen élményt nyújtó madárrezervátumba, a tavirózsás holtágakba, ahol gémek, kormoránok, vadkacsák, kócsagok költenek. A csónaktúra díja 4 főig 5000 Ft/őra, e felett 1200 Ft/óra/fő. Horgászó vendégeimnek horgásztatás etetett helyen, motoros csónak is bérelhető: ennek díja napi 10.000 Ft+üzemanyag. Vállalok programszervezést is, igény szerint, melybe tanyalátogatás, lovaglás, termálfürdők felkeresése, valamint kerékpáros és csónakos kirándulások tartoznak. Kerékpárbérlésre szintén van lehetőség (korlátozott számban).
A Vendégház szálláshelyeinek díjai változóak, időpont, eltöltött éjszaka és létszám tekintetében is, ezért mindenképpen kérjen árajánlatot, melyet igyekszem néhány órán belül megadni, illetve telefonon történt megkeresés esetén azonnal. A főszezonban 1 éjszakás szállásfoglalásra nincs lehetőség. A szálláshely az érkezés napján 14.00-tól foglalható el, távozás napján 10.00-ig kell elhagyni.
OTP és MKB szépkártyát elfogadok.

Térkép

Cím: 3388 Poroszló, Rákóczi út 28.