Kifoglak Vendégház

Poroszló a Tisza-tó egyik legkedveltebb üdülési célpontja a családok, horgászok, kikapcsolódni váró üzletemberek, vállalkozók számára. A településről könnyen megközelíthetők a Tisza-tó természeti szépségei, a legeredményesebb horgászvizek. A strand használata ingyenes.

Kifoglak Vendégház

A vendégház a strandtól és az ökocentrumtól 700 m távolságra található a falu központjában. A vendégház igényesen felújitott, a berendezés is, az udvaron szalonnasütő, ping-pong asztal, trambulin, hinta, csúszda található. A vendégházban ingyenes wifi van.

WELLNESS SZOLGÁLTATÁS: A vendégházban 6 személyes jakuzzi került beüzemelésre, melynek használata korlátlan és díjmentes.

A vendégház 2 különálló apartmanból áll, egy 12 fős főépületből és egy 3 fős apartmanból. A szállás elő és utószezonban minimum 2 éjszakára, a főszezonban minimum 4 éjszakára foglalható. Ettől eltérő igényeket egyedileg bíráljuk el. A vendégházba kisállat előre egyeztetés esetén vihető be /nagytestű kutya és udvari kutya nem/. A vendégház használatára vonatkozóan házirend került kialakításra, aminek betartása kötelező, kérem, hogy foglalás előtt mindenképpen olvassák el.
Cím: 3388 Poroszló, Tavasz (régi neve: Ságvári) út. 38.

Főépület

A nagyobb épület 4 szoba, 1 konyha-étkező és fürdőszoba-wc helyiségekből áll. 2020-ban a konyha és fürdőszoba felújításra került és egy külön WC is létesült. Az épületben színes tv (40 magyar nyelvű csatorna fogható), hűtőszekrény, gáztűzhely van, a konyha teljesen felszerelt.

Főépület galeria

Kis Apartman

A kisebb épületben 1 szoba, 1 főzőfülke és 1 fürdőszoba található, wc-vel együtt. A konyha teljesen felszerelt a főzéshez, tálaláshoz minden eszköz biztosítva van.

Kis Apartman galeria

Egyéb információk

Vizsgázott túravezetőként vállalok idegenvezetést, a felejthetetlen élményt nyújtó madárrezervátumba, a tavirózsás holtágakba, ahol gémek, kormoránok, vadkacsák, kócsagok költenek. A horgászó vendégeimnek horgásztatás etetett helyen, csónakbérlés /motorral is/. Vállalok programszervezést is, igény szerint, melybe tanyalátogatás, lovaglás, termálfürdők felkeresése, valamint kerékpáros és csónakos kirándulások tartoznak.
A szálláshelyhez kapcsolódik még a motoros csónakbérlési lehetőség is. Kerékpárbérlésre szintén van lehetőség (korlátozott számban).

Foglalási feltételek

A vendégház foglalását közvetlenül is megteheti, ezáltal a szállásközvetítő oldalakénál kedvezőbb árat fog kapni. Kérjük vegye figyelembe hogy a főépület esetében minimum 6 fő foglalása lehetséges, he ennél kevesebben jönnének, a 6 fős ár lesz felszámítva, A legkevesebb foglalható éjszaka 2, főszezonban július 1-től aug 30-ig 4 éjszaka, ettől eltérni szintén jelentős felár ellenében van lehetőség.
A szállásfoglalást visszaigazolom, a lemondási feltételekkel együtt 2 napon belül. A foglalás az előleg elküldésével válik befejezetté, addig csak előjegyzésnek tekinthető, ami részemről nem jár kötelezettséggel. OTP, MKB szépkártyát elfogadok, a helyszínen csak készpénz fizetés lehetséges, a szépkártyás fizetést terminál hiányában telefonos beváltással tudom kezelni.

Házirend

A házakban a dohányzás szigorúan tilos, erre a teraszokon nyílik lehetőség, A házakba gyúlékony anyagot, kerékpárt, nagy méretű sporteszközöket bevinni, tárolni tilos. A főépületben a klímát csak zárt ajtó és ablak esetén üzemeltessék, távozáskor a lámpákat elektromos eszközöket a vízcsapokat lezárva hagyják. A berendezési tárgyakat csak rendeltetésüknek megfelelően használják , a szobákat ne rendezzék át a bútorokat a szobákból ne vigyék ki. A fűtőtestre törülközöt ne rakjanak mert meggyulladhat a hőtől. Az ágyneműbe napolajos testtel ne feküdjenek mert ezáltal az ágynemű továbbiakban hsználhatatlanná válik. A házakba esetlegesen bejutó rovarokat ne verjék szét a falon, porszívóval vagy rovarírtóval próbálják meg eltávolítani. Bármilyen meghibásodás, rendellenesség esetén hívja a személyzetet vagy a tulajdonost a megadott telefonszámon.
Távozás után a házat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén megtéríttetjük. Köszönjük, hogy házainkat megóvják az Önök után érkezőknek. Kellemes pihenést és jó kikapcsolódást kíván a Kifoglak vendégház tulajdonosa és személyzete.

A jakuzzi használat szabályai

A jakuzzi használatára külön házirendet alakítottunk ki, amely a hosszútávú meghibásodás-mentes üzemeltetés feltétele. A jakuzzit csak 18 év feletti személyek használhatják önállóan, a gyermekek csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a medencében. A jakuzzi 6 személyes, 1 fekvő és 5 ülőhellyel, a használata korlátlan. A tulajdonos vagy a személyzet naponta ellenőrzi a víz minőséget és a karbantartás idejére kéri a jakuzzi elhagyását.
A jakuzzit érkezési sorrendben lehet használni, minden vendég számára elérhetőnek kell legyen, hiszen a szállásdíjban a szolgáltatás szerepel. A működése a vendégek közül 1 személy részére bemutatásra kerül, a nem megfelelő használattal okozott kárt a csoportnak együttesen kell kifizetnie.
A jakuzziba törékeny, vágó, karistoló tárgyat bevinni tilos, a vízbe beletenni, beleönteni semmit sem szabad. A vízbe bemenni zuhanyzás után szabad, a lábmosást minden beszállás előtt meg kell tenni. A zenét a többi vendég által elfogadott hangerőn kérjük hallgatni. Alkoholt a vízben kulturált módon lehet fogyasztani, a medencetest sérülését elkerülendő, javasolt a műanyagpoharak használata. A medencetestet semmilyen vegyi anyaggal törölni, súrolni nem szabad, mert károsodást okozhat. A nem rendeltetésszerű használat esetén a tulajdonos a jakuzzi használatát beszüntetheti.

Érkezési, távozási feltételek

A vendégházban a vendégek fogadására 14.00-tól van lehetőség. A távozás időpontja 10.00. Késői távozásra, ha nincs közvetlenül érkező vendég az adott napon, akkor díjfizetés mellett van lehetőség. Ennek összege a Főépület esetében 10.000 Ft és 16.00-ig el kell hagyni a szállást. A Kis Apartman esetén 5000 Ft és 16.00-ig kell elhagyni a szállást.
Fizetés: A vendégházban a csoport megérkezésekor kerül sor az adminisztrációra, az adatok felvétele és a fizetés lebonyolítására, ezért kérem, hogy a szükséges pénzösszeget hozzák magukkal. A vendégház a szállásdíjon felül az alábbi költségeket számítja fel: takarítási díj a Főépületnél 4000 Ft, a Kis Apartman esetén 2500 Ft. Az idegenforgalmi adó mértéke 400 Ft/fő/éj, 18 év felett. A vendégház 4 db parkolóhellyel rendelkezik, ezek használata díjtalan.

Térkép

Cím: 3388 Poroszló, Tavasz (régi neve: Ságvári) út. 38.