Rákóczi Vendégház

Poroszló a Tisza-tó egyik legkedveltebb üdülési célpontja a családok, horgászok, kikapcsolódni váró üzletemberek, vállalkozók számára. A településről könnyen megközelíthetők a Tisza-tó természeti szépségei, a legeredményesebb horgászvizek. A strand használata ingyenes.

Rákóczi Vendégház

A Rákóczi Vendégház a strandtól, az Ökocentrumtól néhány perc sétára található, csendes utcában. A 3600 m2-es telken 4 különálló épület van, egymástól kb. 10-20 méterre. A 4 épületben összesen 28 fő elhelyezése biztosított. A Főépületben 3 szobában + nappaliban 10 fő, a Parasztházban 2 szobában 6 fő, a Kis Apartmanban 1 szobában és a nappaliban 5 fő, a 2016-ban épült Új Apartmanban 4+2 férőhely található. A Főépület teljes belső felújítása 2014-ben, a Parasztházé 2015-ben, a Kis Apartmané 2017 évben történt meg. A házak teljesen felszereltek, minden házhoz konyha és házanként 1 (a Főépülethez 2 fürdőszoba) tartozik.

A vendégház parkosított udvarán mini játszótér, focipálya, tollaslabda pálya, hinták, mászóka, trambulin, ping-pong asztal, lengőteke nyújt szórakozási lehetőséget. Baráti, családi rendezvényekhez 50 m2–es fedett kerti pavilon áll rendelkezésre, külön konyhával.

Gyermekek táboroztatására, osztálykirándulások helyszínének tökéletes választás, kérésre félpanziós étkezés helyben biztosítható.

Főépület

2014 tavaszán a főépület teljes belső felújítása megtörtént. Egy négyágyas szobából 2 db 2 ágyas szoba került kialakításra, ezáltal a főépület 1 db 4 ágyas és 2 db 2 ágyas különálló szobával rendelkezik + a nappali helyiségben további 2 fekvőhely található. A főépület körül térkőből napozóterasz készült, valamint a bográcsozó helyek is megújult burkolatot kaptak.

Főépület galeria

Parasztház

A Főépület mellett itt található az önállóan is kivehető másik nagyobb épület, a Parasztház. Ebben 2 szobában maximum 6 fő elhelyezésére van lehetőség.

Parasztház galeria

Kis Apartman

A Főépület és a Parasztház mellett önállóan is kivehető a Kis Apartman. Ebben 2 szobában maximum 5 fő elhelyezése megoldott.

Kis Apartman galeria

Új Apartman

Még egy épület található a telken, az Új Apartman. 2016 évben készült ez 36 m2-es apartman, amely 2 hálószobából, nappali, konyha és fürdőszoba+wc helyiségekből áll. Az épület előtt nagy fedett terasz található. A férőhelye 4 fő + a nappaliban +2 fő.

Új Apartman galeria

Kerti pavilon, udvar

A vendégház parkosított udvarán mini játszótér, focipálya, tollaslabda pálya, hinták, mászóka, trambulin, ping-pong asztal, lengőteke nyújt szórakozási lehetőséget. Baráti, családi rendezvényekhez 50 m2 –es fedett kerti pavilon áll rendelkezésre, külön konyhával. Az udvaron szalonnasütő hely és grillező is található.

Kerti pavilon és udvar galeria

Egyéb információk

A Vendégház területén ingyenes WIFI áll rendelkezésre. Minden ház felszerelt konyhával rendelkezik, a főzéshez, tálaláshoz minden eszköz rendelkezésre áll.
A vendégházban 3 épületben a Digi tv üzemel 60 csatornával, a Kis Apartmanban viszont csak a Mindig Tv adásai érhetők el.
Vizsgázott túravezetőként vállalok idegenvezetést, a felejthetetlen élményt nyújtó madárrezervátumba, a tavirózsás holtágakba, ahol gémek, kormoránok, vadkacsák, kócsagok költenek. A horgászó vendégeimnek horgásztatás etetett helyen, csónakbérlés /motorral is/. Vállalok programszervezést is, igény szerint, melybe tanyalátogatás, lovaglás, termálfürdők felkeresése, valamint kerékpáros és csónakos kirándulások tartoznak.
A szálláshelyhez kapcsolódik még a motoros csónakbérlési lehetőség is. Kerékpárbérlésre szintén van lehetőség (korlátozott számban).
A Vendégház szálláshelyeinek díjai változóak, időpont, eltöltött éjszaka és létszám tekintetében is, ezért mindenképpen kérjen árajánlatot, melyet igyekszem néhány órán belül megadni, illetve telefonon történt megkeresés esetén azonnal. A főszezonban 1 éjszakás szállásfoglalásra nincs lehetőség. A szálláshely az érkezés napján 13.00-tól foglalható el, távozás napján 10.00-ig kell elhagyni.
OTP és MKB szépkártyát, valamint Erzsébet Utalványt is elfogadok.

Térkép

Cím: 3388 Poroszló, Rákóczi út 28.