Kifoglak Vendégház

Poroszló a Tisza-tó egyik legkedveltebb üdülési célpontja a családok, horgászok, kikapcsolódni váró üzletemberek, vállalkozók számára. A településről könnyen megközelíthetők a Tisza-tó természeti szépségei, a legeredményesebb horgászvizek. A strand használata ingyenes.

Kifoglak Vendégház

A Vendégház a strandtól 700 méterre található csendes utcában, a falu központjában. A Vendégház igényesen felújított, összkomfortos, víz, szennyvíz, gázfűtés, fürdőszoba. Az udvara parkosított, ahol szalonnasütő található.

A Vendégház 2 épületből áll egy 12 fős nagyobb és egy 3 fős kis apartmanból.

Főépület

A nagyobb épület 4 szoba, 1 konyha-étkező és fürdőszoba-wc helyiségekből áll. Az épületben színes tv (40 magyar nyelvű csatorna fogható), hűtőszekrény, gáztűzhely van, a konyha teljesen felszerelt.

Főépület galeria

Kis Apartman

A kis épületben 1 szoba, 1 főzőfülke és 1 fürdőszoba található, wc-vel együtt. A konyha teljesen felszerelt a főzéshez, tálaláshoz minden eszköz biztosítva van.

Kis Apartman galeria

Udvar

A vendégházhoz tartozik 1 db ping-pong asztal, 1 db lengőteke, hinták, csúszda. Az udvaron bográcsozóhely, melyhez a tüzifát térítés ellenében biztosítom.

Kifoglak Vendégház - udvar galeria

Egyéb információk

Vizsgázott túravezetőként vállalok idegenvezetést, a felejthetetlen élményt nyújtó madárrezervátumba, a tavirózsás holtágakba, ahol gémek, kormoránok, vadkacsák, kócsagok költenek. A horgászó vendégeimnek horgásztatás etetett helyen, csónakbérlés /motorral is/. Vállalok programszervezést is, igény szerint, melybe tanyalátogatás, lovaglás, termálfürdők felkeresése, valamint kerékpáros és csónakos kirándulások tartoznak.
A szálláshelyhez kapcsolódik még a motoros csónakbérlési lehetőség is. Kerékpárbérlésre szintén van lehetőség (korlátozott számban).
A Vendégház szálláshelyeinek díjai változóak, időpont, eltöltött éjszaka és létszám tekintetében is, ezért mindenképpen kérjen árajánlatot, melyet igyekszem néhány órán belül megadni, illetve telefonon történt megkeresés esetén azonnal. A főszezonban 1 éjszakás szállásfoglalásra nincs lehetőség. A szálláshely az érkezés napján 13.00-tól foglalható el, távozás napján 10.00-ig kell elhagyni.
OTP és MKB szépkártyát, valamint Erzsébet Utalványt is elfogadok.

Térkép

Cím: 3388 Poroszló, Ságvári út. 38.